Zatvoriť
znak
Prihlásiť
Priateľský hokejový zápas 2012 PDF Tlačiť E-mail
hokej_m.jpg

Vložené: Pondelok, 05-03-2012 08:05:09

Dňa 01.03. 2012 o 18:00 hodine sa konal na zimnom štadióne v Banskej Bystrici prvý priateľský hokejový zápas. Stretli sa v ňom úradníci versus poslanci. Jedným z členov hokejového tímu za poslancov, ktorý obsadil post obrancu, bol aj náš kolega – dlhoročný príslušník mestskej polície Tomáš Koniar.


Ako sám tvrdí, hokejového zápasu sa zúčastnil len preto, že si chcel zahrať. Je ochotný trénovať na ľadovej ploche aj trikrát do týždňa, ak mu to výkon služby dovoľuje. Hokeju sa venuje už od detstva. Svojou účasťou na tomto zápase len potvrdil, že príslušníci mestskej polície zvyšujú svoju fyzickú zdatnosť hlavne vo svojom voľnom čase.
Vo svojej práci sa príslušníci mestskej polície stretávajú s rôznymi situáciami, kedy je potrebné rýchle a správne rozhodnutie. K takýmto rozhodnutiam prispieva aj fyzická pripravenosť a pozitívne myslenie. Pre výkon práce je dobrá fyzická kondícia nevyhnutná, je jedným z kritérií osobného ohodnotenia.
Mestskí policajti môžu svoju fyzickú kondíciu zvyšovať v posilovni, ktorá sa nachádza priamo v budove mestskej polície. Novinkou sú aj permanentky na plaváreň a skipassy lyžiarskeho strediska Králiky, ktoré sa využívajú v značnej miere.
Náčelník mestskej polície PhDr. Ľubomír Piterka má veľmi pozitívny vzťah k takýmto aktivitám príslušníkov mestskej polície, a preto sa snaží vytvoriť vhodné podmienky pre získavanie a udržiavanie fyzickej zdatnosti.

hokej_001.jpg hokej_002.jpg hokej_003.jpg hokej_004.jpg
hokej_005.jpg hokej_006.jpg hokej_007.jpg