Zatvoriť
znak
Prihlásiť
Turnaj náčelníka MsP Banská Bystrica v halovom futbale ročník 2013 PDF Tlačiť E-mail
turnaj13.jpg

Vložené: Pondelok, 25-03-2013 14:21:18

V sobotu dňa 16. 03 2013 prebiehal v telocvični bývalej základnej školy na Magurskej ulici turnaj v halovom futbale, ktorý usporiadala Mestská polícia Banská Bystrica.

 


 

O pohár náčelníka Mestskej polície Banská Bystrica si prišli zahrať mužstvá z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici, Slovenskej autobusovej dopravy Zvolen, a.s., závod Banská Bystrica, Mesta Banská Bystrica, Dopravného podniku mesta Banská Bystrica a nechýbalo ani mužstvo z Mestskej polície Banská Bystrica. Podmienkou bol káder mužstva, ktorý musel byť zložený iba z kmeňových zamestnancov. Akékoľvek hosťovanie bolo zakázané.
Celkovo bolo odohraných desať zápasov so 45 hráčmi a celkovým hracím časom 200 minút. Titul o najlepšieho strelca si odniesol Tomáš Bartošík zo Slovenskej autobusovej dopravy Zvolen, a.s., závod Banská Bystrica. Počas turnaja bolo celkovo strelených 63 gólov. Najlepším brankárom bol Ján Benčík z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.
Pohár náčelníka Mestskej polície Banská Bystrica si odniesli hráči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici. Druhé miesto obsadilo mužstvo zo Slovenskej autobusovej dopravy Zvolen, a.s., závod Banská Bystrica. Tretie miesto patrilo hráčom z Mesta Banská Bystrica. Mužstvo z Mestskej polície Banská Bystrica obsadili štvrté miesto. Na piatom mieste skončili hráči z Dopravného podniku mesta Banská Bystrica. Každé mužstvo zároveň obdržalo „Pamätný list“ od náčelníka mestskej polície.
Počas turnaja prebiehali aj sprievodné akcie. O dobrú náladu sa postarali tanečnice brušných tancov Alishaba z relaxačno-tanečného štúdia a firma Warstore, ktorá pripravila prezentáciu airsoftových zbraní, taktického výstroja, oblečenia a obuvi.
Sponzormi turnaja boli Grand Power,s.r.o., Spin, s.r.o., Správa športových a telovýchovných zariadení mesta Banská Bystrica, Pivnica Budvar Banská Bystrica, Dukla Banská Bystrica, Renat.sk spol. s r.o. fotografické služby a Warstore, s.r.o..
Ďakujeme sponzorom za podporu a jednotlivým tímom za účasť, bojovnosť a nasadenie v hre.

Text: Mgr. Marianna Belancová
Foto: Roman Náhlovský

odkaz_13.jpg